Expoziţia columbofilă adună peste trei sute de exemplare şi zeci de campioni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primii vizitatori ai expoziţiei au fost elevii şcolilor arădene
Primii vizitatori ai expoziţiei au fost elevii şcolilor arădene

Porumbei, iepuri, păsări exotice, canguri pitici şi păsări de curte sunt gazdele expoziţiei columbofile anuale care are loc în aceste zile la Arad, în care organizatorii speră să trezească interesul arădenilor pentru acest segment.

La fel ca şi anul trecut, expoziţia a adunat cei mai pasionaţi arădeni de animale mici, care au ţinut să fie prezenţi alături de exemplarele care le-au adus faimă.

„Mulţi se întreabă de ce organizăm o astfel de expoziţie în toiul iernii. În această perioadă păsările au penajul complet, lucios ceea ce oglindeşte sănătatea exemplarelor. Marea schimbare de penaj are loc de abia în luna august, când păsările se dezbracă complet de pene. Iarna în schimb, acestea intră cu o haină nouă, curată şi perfectă”, a declarat dr. Codrin Moru, Asociaţia Crescătorilor de Porumbei şi păsări de curte Arad.

Expoziţia va fi deschisă până duminică, între orele 09.00-18.00 (vineri şi sâmbătă) şi 09.00-15.00 (duminică), iar preţul unui bilet este de trei lei pentru adulţi şi un leu pentru copii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite