S-a îmbătat şi s-a urcat pe o macara de 50 de metri sub privirile trecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a pus pe jar pompierii şi poliţia
Bărbatul a pus pe jar pompierii şi poliţia

Agitaţie şi lume adunată ca la urs în această după-masă în zona Billa, unde un bărbat în vârstă de 50 de ani în stare de ebrietate s-a urcat pe o macara şi nu a mai vrut să coboare timp de câteva zeci de minute.

Ajunşi la locul cu pricina, poliţiştii, alături de pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Arad, au încercat timp de câteva zeci de minute să-l convingă pe „cetăţeanul turmentat” să coboare de pe macara.

După tura de negocieri purtate, bărbatul a coborât sub privirile zecilor de trecători, dar şi a arsenalului de pompieri şi poliţişti care au fost prezenţi la locul incidentului.

„Nu declar nimic. Am o problemă personală”, a spus bărbatul înainte de a urca în maşina poliţiei.

„Lucuţa C. , în vârstă de 50 de ani a fost văzut de o patrulă de poliţişti comunitari care au încercat să îl convingă să coboare. Bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate a solicitat să stea de vorbă cu un ofiţer al IPJ Arad motivând că doreşte să îşi discute situaţia, fiind cercetat penal pentru furt. În cele din urmă, după câteva zeci de minute şi după apariţia celor de la IPJ şi a celor de la ISU, bărbatul a coborât de bună voie şi a ajuns la poliţie", a declarat Eugenia Crainic, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite