Spitalul clinic privat „Genesys” va fi inaugurat la finele acestei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inaugurarea oficială va avea loc joi începând cu orele 15.30
Inaugurarea oficială va avea loc joi începând cu orele 15.30

Primul spital clinic privat din municipiu Arad, va fi inaugurat joi de către grupul de investitori care au avut iniţiativa realizării proiectului, în prezenţa ministrului Sănătaţii, Attila Cseke.

După patru ani de la iniţiativa proiectului, investiţia totală se ridică la aproximativ 10 milioane de euro şi se desfăşoară pe o suprafaţă construită de 4.000mp.

Începând cu jumătatea lui 2009, spitalul oferă servicii medicale ambulatorii în policlinică, pentru un număr de 20 de specialităţi medicale: Obstetrică-Ginecologie, Medicină Internă, Cardiologie, Chirurgie Generală, Chirurgie estetică, Chirurgie vasculară, Neurochirurgie, Neurologie, O.R.L., Oncologie, Dermato-venerologie, Urologie, Pneumologie, Gastroenterologie, Endocrinologie, Diabet şi boli de nutriţie, Imagistică, Genetică medicală, Psihologie clinică, Oftalmologie şi servicii de laborator.

Deasemenea, spitalul dispune de trei săli de operaţie, o sală de naşteri, departament de terapie intensivă şi un număr de 45 de paturi în saloane de unu- două locuri.

Cât priveşte colectivul medical, spitalul are în componenţa sa cadre medicale din Arad, Timişoara sau Szeged.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite