TIR-urile de pe DN 7 au fost trase pe dreapta. Au prioritate turiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii de TIR nu mai pot circula pe drumurile naţionale aglomerate în weekend. Zeci de şoferi de TIR-uri au oprit astăzi în parcarea de la ieşirea din Arad spre Deva pentru a staţiona pe timpul weekendului.

Pentru a fluidiza traficul pe perioada sezonului estival, poliţiştii de la Rutieră au hotărât să interzică, la sfârşit de săptămână, accesul TIR-urilor pe toate drumurile naţionale aglomerate. Restricţiile de circulaţie se impun pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, până în 15 septembrie.

În judeţul Arad, restricţii de circulaţie vor fi introduse pe DN7, sectorul Ilia - Arad, sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 6.00-22.00. „Traficul de tranzit din Arad are valori extrem de mari. De exemplu, la mijlocul lunii mai, pe DN7, la intrarea în Arad dinspre Vladimirescu au tranzitat 22.000 de autovehicule în 24 de ore. Din experienţa noastră, vara, în perioada concediilor, traficul de tranzit se dublează”, a declarat Teodor Tudur, reprezentantul Poliţiei Rutiere în comisia locală de sistematizare a circulaţiei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite