Revoltă pentru gardul care blochează intrarea într-un bloc de pe strada Mucius Scevola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii din zona străzii Mucius Scevola sunt disperaţi deoarece pe calea de acces spre blocul în care locuiesc a fost montat un gard metalic închis cu lacăt. Gardul se pare că a fost amplasat de un vecin de-al lor, care susţine că zona îi aparţine în totalitate, fiind unicul proprietar al terenului.

Mai mult decât atât, oamenii spun că în urmă cu câteva luni s-au trezit cu fluturaşi în parbrize prin care erau informaţi că staţionează pe o parcare privată pentru care vor trebui să scoată din buzunar câte 60 de lei pe lună.

Locatarii au refuzat propunerea vecinului, iar astăzi accesul lor în parcare a fost restricţionat. Locul cu pricina face legătura între strada Mucius Scevola şi blocul S 3-2, amplasat pe strada Postavului.

„Noi nu contestăm dreptul de proprietate în cazul în care proprietarul prezintă do­cumente, însă totuşi ar trebui să existe un drum de acces. Considerăm că este o mă­sură abuzivă şi credem că e posibil ca proprietarul să se folo­sească de noi pentru a-şi rezolva problemele cu primăria”, a declarat Tudor Oprean, proprietarul unui apartament situat  în imobilul din apropierea drumului blocat. Adevăratul proprietar al terenului este de negăsit, dar reprezentanţii primăriei îi iau apărarea şi spun că într-adevăr zona a fost retrocedată, iar soluţia nu se află din păcate în mâinile lor.


Rezolvare în instanţă


„E vorba de un teren privat care cu ani în urmă a fost restituit fostului proprietar. Cu părere de rău, dar în astfel de situaţii primăria nu are cum să intervină”, a declarat Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad. Supăraţi, vecinii sunt dispuşi să se adreseze instanţei, pentru a-şi face dreptate şi pentru a doborî gardul amplasat în parcarea din faţa blocurilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite