Cadou pentru şoferi: fără gropi în centru. Şi nu e vorba de nicio glumă de 1 Aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada Andrei Mureşanu este aproape blocată. Şoferii acceptă însă „patimile” şi aşteaptă să scape de craterele în care îşi rupeau maşinile. Circulaţia pe acest tronson se desfăşoară din această dimineaţă pe o singură bandă pe sens, din cauza muncitorilor care toarnă asfalt.

Autorităţile locale au decis să profite de încălzirea vremii şi de oprirea ploilor şi au început plombările pe unele străzi din municipiu, grav afectate de iarnă. Încă de la primele ore ale dimineţii, muncitorii au ieşit deja la lucru, pe strada Andrei Mureşanu, unde gropile au dat mari bătăi de cap şoferilor.


„Îmi era groază să intru pe această stradă, dar nu aveam încotro pentru că face legătura cu Bulevardul Revoluţiei. Aş vrea să văd cât mai des astfel de iniţiative”, a spus în această dimineaţă Ovidiu Gavaziuc, din Arad. Cu toate că au apărut restricţii de circulaţie, iar traficul se desfăşoară pe un singur sens, arădenii spun că nu-i deranjează acest lucru, în condiţiile în care pe Andrei Mureşanu gropile au ajuns la dimensiuni considerabile, iar problema trebuia rezolvată cât mai urgent.


Trec zilnic pe această stradă şi din păcate nu numai aici sunt probleme.
Alin Simon, şofer

image


Conduc zilnic pentru că sunt nevoit şi mă bucur că s-au luat aceste măsuri, atât de necesare.
Marin Bălă, şofer

image
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite