Sălile fitness au fost luate cu asalt de către cei care doresc să scape de calorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mişcarea îi ajutã pe arãdeni sã scape de kilogramele acumulate în perioada Crãciunului
Mişcarea îi ajutã pe arãdeni sã scape de kilogramele acumulate în perioada Crãciunului

Medicii naturişti spun că mişcarea este cel mai bun remediu pentru a scăpa de caloriile din mâncarea de sărbători. Masa de Crăciun prea îmbelşugată a produs efecte pe care mulţi arădeni încearcă să le combată prin mişcare.

Sezonul meselor îmbelşugate a adus calorii în exces celor care au întrecut măsura. Pentru că mâncarea tradiţională românească este foarte grasă, efectele sunt pe măsură. Cei care pun preţ pe aspectul fizic trebuie acum să găsească remedii. Unul dintre ele este mişcarea sportivă în sălile de specialitate. Medicii spun cã mişcarea este cel mai bun remediu de a scãpa de problemele de greutate provocate de mesele prea copioase. “Dupã ce am terminat de mâncat, cea mai indicatã este plimbarea în aer liber. Mai mult de atât, nu este indicat consumul de dulciuri dupã masã”, a spus Ştefan Docolina, medic nutriţionist.

Reţete utile după masă

Două linguri de coajă de mandarină tăiată subţire, fierte timp de zece minute alături de două linguriţe de ginger ras şi o linguriţă de zahăr, vă scapă de indigestie. Pentru balonări, o cană cu infuzie de chimen este cea mai indicată. Pentru stările de greaţă, cel mai un bun remediu este limonada caldă. În cazul în care am „dat-o pe ulei” cu băutura cel mai comun remediu este ceaiul negru, neîndulcit. Pentru dat jos caloriile o sală de fitness este locul cel mai indicat. „Sălile de fitness sunt arhipline astăzi şi mâine. Întotdeauna după sărbători, arădenii vin şi aleargă pe bandă minute în şir pentru a scăpa de kilogramele în plus”, explicã Cristian Maniu, antrenor de fitness. Medicii de la urgenţe au avut şi ei de lucru: aproape 50 de arãdeni au ajuns în ultimele 24 de ore pe patul spitalului cu intoxicaţii alimentare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite