TIMP LIBER: Rock pe Mureş, festivalul care reuneşte rockerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii vor avea parte de două zile de pline de rock
Arădenii vor avea parte de două zile de pline de rock

Nume cunoscute şi tinere talente ale muzicii rock vor urca pe scena arădeană la cea de a V-a ediţie a Festivalului Rock pe Mureş.

Ritmuri energice, rock hibrid sau psihedelic, până la heavy metal, excentricism şi nu numai, la care mai adăugăm multă bere - de toate acestea vor avea parte arădenii care vor călca pragul festivalului. Fiind primit cu căldură de către publicul amator al genului, festivalul de muzică rock a primit denumirea de Rock pe Mureş şi a crescut în amploare cu fiecare ediţie, devenind o manifestare internaţională. Festivalul debutează astăzi de la ora 19.30, când pe scenă vor urca cei de la FeboSix, Bio, B-Ton, iar seara se va încheia pe ritmurile celor de la Bere Gratis. Sâmbătă în schimb, vor fi prezenţi în faţa spectatorilor cei de la White Room, Wings of Destiny, Corso, Razna, iar festivalul se va încheia cu un recital al trupei Iris.

Ediţiile anterioare ale festivalului au fost găzduite de Port Artur, pe malul Mureşului, dar de această dată, Ştrandul Neptun îi chemă pe rockeri la show.
Festival mutat pe ştrand
„Spectacolele se vor desfăşura în incinta ştrandului, lângă sediul bazei de agreement”, a spus Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, instituţia care organizează evenimentul.

Invitaţie la teatru

Teatrul arădean Ioan Slavici oferă două piese de succes iubitorilor scenei. Sâmbătă, de la ora 19.00, în sala Studio se joacă spectacolul „Tillsonburg“, de Malachy McKenna, un amestesc între comedie, dragoste şi contemporan, având în prim-plan poveştile unor oameni. Duminică, de la ora 19.00, sala mare a Teatrului Ioan Slavici găzduieşte piesa „O noapte furtunoasă” a lui Caragiale, în regia lui Sorin Militaru.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite