Acuză primăria că l-a ţepuit cu un teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Lupan a recâştigat, în instanţă, un teren, dar spune că a primit altul în loc. Arădeanul s-a judecat 10 ani pentru pământul de sub CET Arad, pe care familia sa l-a deţinut înainte de naţionalizare.

La un an de când instanţa i-a dat lui Ilie Lupan câştig de cauză, prin care intra în posesia a 15.300 de metri pătraţi de teren restituit în natură şi a peste 800.000 de euro, arădeanul acuză Primăria Arad că i-a dat alt teren. „Bălteşte de fiecare dată când sunt precipitaţii. Noi am avut un teren de calitatea întâi, dar ce am primit este unul de proastă calitate. Când am mers la faţa locului, pământul era semănat de proprietar. Voi măsura acest te­ren, cu ajutorul specialiştilor, pentru a demonstra că am fost înşelat”, s-a plâns Ilie Lupan. Anul trecut, Ilie Lupan a făcut o plângere penală împotriva primarului Gheorghe Falcă, în legaătură cu acest caz, însă Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a dispus neînceperea urmăririi penale.


„Din punctul meu de vedere, nu municipalitatea arădeană trebuia să acorde despăgubirile, ci statul, eventual prin intermediul Fondului Proprietatea”, a spus Gheorghe Falcă. În cursul zilei de astăzi, Lupan a făcut  măsurători ale terenului cu pricina.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite