Şocul pedepsei de 20 de ani de puşcărie. Carmen Bejan vrea pedeapsa redusă.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan, cea care a ucis şi tranşat un ţigan din Timişoara împreună cu iubitul ei, Sergiu Florea, speră să îi fie redusă condamnarea.Avocatul fetei, Daniel Sabou, a declarat că a atacat sentinţa dată de Curtea de Apel Timişoara la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Curtea de Apel Timişoara a dat, săptămâna trecută, un verdict de 20 de ani pentru ambii studenţi criminali din Timişoara. Daniel Sabou, avocatul lui Carmen Bejan, a depus recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru că, în opinia sa, instanţa timişoreană a avut o poziţie agresivă atunci când a dat sentinţa de 20 de ani.

„Ne aşteptam la o poziţie agresivă a instanţei din Timişoara şi temerile noastre s-au adeverit. Am avut termen zece zile să atacăm sentinţa şi am făcut-o. Acum, aşteptăm prima înfăţişare care probabil va avea loc undeva pe la sfârşitul lunii februarie. Sperăm la o reducere considerabilă a sentinţei, dacă nu chiar la o achitare”, a declarat pentru „Adevărul de Seară” Arad, Daniel Sabou. Cât o priveşte pe Carmen Bejan, sentinţa de 20 de ani nu a afectat-o prea mult, ea continuând să participe la toate activităţile permise de statutul său actual din puşcărie. Mai mult de atât, Carmen a solicitat Penitenciarului Arad să nu ofere nicio explicaţie în legătură cu ea.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite