Campionatul Mondial de fotbal este salvarea barurilor în perioada de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii sunt ademeniţi cu videoproiectoare, plasme HD, mici, hamsii, râuri nesfârşite de bere şi răcoritoare. Proprietarii de terase spun că au avut rezervări din partea clienţilor fideli încă din luna aprilie, care au întrebat de televizoare LCD.

Deţinătorii de terase şi de birturi din Arad au descoperit reţeta succesului pentru această perioadă: un ecran uriaş HD sau un retroproiector. Oferta este destinată tuturor fanilor de fotbal, ocupaţi în această perioadă exclusiv cu Campionatul Mondial. Oferta de vizionare a meciurilor pe ecrane uriaşe vine la pachet cu promoţii speciale la bere, sau cu seminţe din partea casei, astfel că toţi aceşti comercianţi îşi freacă mâinile de mulţumire în fiecare după masă şi seară, când localurile sunt luate cu asalt de microbişti.

Oferte şi bonusuri

Patronii localurilor recunosc că atât zilele călduroase, dar mai ales meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal care vor fi transmise de postul public de televiziune, reprezintă o mană cerească în această perioadă de criză. „O parte dintre cei care au făcut rezervări din timp sunt clienţi fideli, care au mai vizonat meciuri la terasa noastă şi în anii trecuţi. Alţii, au venit încă de acum două trei săptămâni să ne întrebe dacă aveam televizor. La rândul nostru, am făcut comenzi către furnizorii de bere, pentru a fi siguri că vom fi  bine aprovizionaţi în perioada următoare” a declarat Simona Craiciuc, angajata unui bar din Arad.

Microbiştii se arată mulţumiţi de faptul că toate terasele şi barurile din oraş s-au dotat cu LCD-uri, ba mai mult, unele au scris pe geamurile localurilor programul de desfăşurare a meciurilor din Campionatul Mondial. „Fiecare local îşi face reclamă în felul lui. În unele baruri la două beri, a treia e gratuită sau la un metru de bere, primim un pachet de alune sau seminţe”, spune Dorian Molnar, microbist.

Mai mulţi angajaţi

În perioada următoare comercianţii spun că se aşteaptă ca numărul clienţilor să crească, drept pentru care toţi au suplimentat şi personalul, în sensul că vor lucra şi cei care până acum erau în tura liberă. Patronii barurilor mai spun că berea îi va ajuta pe microbişti să-şi înece amarul, dat fiind faptul că ţara noastră nu se află printre cele 32 de participante la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite