Absolvenţii încep de astăzi bacul speriaţi de Big Brother din sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă foto: Elevii aşteaptă rezultatele
Arhivă foto: Elevii aşteaptă rezultatele

În judeţul Arad s-au înscris pentru susţi­nerea examenului 4.638 de tineri, 200 dintre ei făcând parte din promoţiile anterioare. Absolvenţii claselor a XII-a se tem de modul strict de supraveghere la probele scrise din cadrul examenului  naţional de bacalaureat.

În această dimineaţă, mii de elevi au pornit spre centrele de examinare a bacalaureatului pentru a susţine proba orală la Limba şi Literatura Română. Încărcaţi cu emoţii, absolvenţii claselor a XII-a spun că se tem de noul mod de supraveghere la probele scrise. „Nu pot să spun că nu m-am pregătit de examen, dar parcă numai când mă gândesc că avem camere video în sală, nu mă pot concentra suficient de bine la subiecte. Cât despre probele orale, cred că vor trece repede şi bine, mai ales că nu avem note, ci calificative”, a spus, în această dimineaţă, Mihai Badea, din Arad.

Probele scrise încep din 27 iunie, cu Limba şi Literatura Română, urmând ca pe data de 28 iunie să aibă loc proba la limba şi literatura maternă, iar pe 29 iunie, proba obligatorie a profilului. Ultima probă se va desfăşura pe 1 iulie şi va consta în proba la alegere a profilului şi specializării. Afişarea re­zultatelor va avea loc pe 3 iulie.

Citat
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite