Ninge cu amenzi pentru trotuarele necurăţate atât în centrul Aradului, cât şi în cartiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan şi Paraschiva Gusta au curăţat toată neaua din jurul blocului.
Ştefan şi Paraschiva Gusta au curăţat toată neaua din jurul blocului.

Până la prânz s-au dat 20 de sancţiuni pentru zăpada lăsată să se adune. Mulţi arădeni au fost nevoiţi să se mobilizeze încă de dimineaţă cu lopeţi de zăpadă şi scări pentru a da jos ţurţurii periculoşi, ca să nu ia amenzi.

Proprietarii de magazine, cei care asigură curăţenia la blocuri şi cei de la casele particulare s-au mobilizat în această dimineaţă şi au ieşit la curăţat zăpada. Dacă în cartiere oamenii s-au pornit mai greu la curăţat, în centrul oraşului mulţi arădeni erau cu lopata în mână încă de la primele ore ale dimineţii. „Trebuie să curăţ tot în jurul blocului. Sunt de o oră împreună cu fiul meu la curăţat. Oricum după masă o luăm de la capăt, dacă va ninge tot aşa”, spune Paraschiva Gusta.

Unii spun că de frica amenzilor ies din oră în oră la curăţat. „Cuantumul amenzii este între 1.000 şi 2000 de lei pentru necurăţarea trotuarelor şi a căilor de acces. Am dat 20 de amenzi, în special persoanelor juridice, asta după ce am împărţit 3.000 de notificări în tot oraşul, prin care informam cu privire la obligaţia de a curăţa trotuarele şi îndepărta ţurţurii”, a spus Viorica Graur, director al Poliţiei Comunitare Arad. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite