Misterul dispariţiei lui Tiberiu Dekany continuă. Fostul viceprimar nu a ajuns în Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiberiu Dekany, fostul viceprimar al Aradului, este în continuare de negăsit
Tiberiu Dekany, fostul viceprimar al Aradului, este în continuare de negăsit

Fostul viceprimar al Aradului vrea să-şi prelungească concediul într-unul fără plată la Universitatea „Aurel Vlaicu”, unde ocupă funcţia de asistent.

Misterul dispariţiei fostului viceprimar Tiberiu Dekany ridică noi semne de întrebare printre apropiaţii consilierului. În vreme ce sora lui continuă să afirme că Tiberiu se află într-o vacanţă în Ungaria, mai ales că obişnuieşte să călătorească mult, tatăl se arată extrem de îngrijorat de faptul că nu mai ştie nimic de fiul lui.

„Nu s-a întors încă acasă şi nu ştim nimic de el. Sunt de-a dreptul îngrijorat şi nu ştiu ce să mai cred”, a declarat Tiberiu Alexandru Ştefan, tatăl consilierului.

Concediu fără plată

De cealaltă parte, reprezentanţii Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad spun că Tiberiu Dekany nu a mai revenit din concediu medical. „Nu a mai ajuns la cursuri. A anunţat la începutul anului universitar, telefonic, că rămâne în concediu medical însă nici în ziua de astăzi nu am primit vreun document de la dânsul care să confirme problema lui de sănătate. Mai mult decât atât, am înţeles de la sora dânsului că ar vrea să îşi ia un concediu fără plată”, a declarat Marian Spânu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice Arad.

Tiberiu Dekany riscă acum să fie exclus şi din partid, după ce de mai bine de trei luni nu s-a mai prezentat la şedinţe. În continuare, telefoanele lui Dekany sunt închise.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite