UPDATE Tiberiu Dekany se află în Ungaria şi spune că a plecat departe de ochii lumii ca să se refacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl actualului consilier spune că băiatul lui a plecat de acasă în urmă cu aproximativ trei săptămâni. De cealaltă parte, sora lui Tiberiu Dekany îşi contrazice propriul tată şi spune că fratele ei a plecat în Ungaria, într-o mini-vacanţă.

ora 15.30

În ciuda declaraţiilor în contradictoriu între sora fostului viceprimar şi tatăl acestuia, am reuşit să aflăm că Tiberiu Dekany se află în Budapesta pentru a se reface în urma accidentului rutier în care a fost implicat în urmă cu aproximativ două luni de zile. Cel puţin aşa s-a scuzat el în momentul în care a fost sunat, pe o cartelă de Ungaria, numărul lui personal fiind închis.

“Am plecat câteva săptămâni în Ungaria pentru că simţeam nevoia să mă refac după accidentul de maşină pe care l-am avut în urmă cu două luni. Nu am vrut să se ştie nimic pentru că mi-am dorit să stau departe de lume, liniştit”, a declarat Tiberiu Dekany, fostul viceprimar al oraşului.

Ora 10.00

Panică, întrebări fără răspuns şi îngrijorare în familia fostului viceprimar din Arad, Tiberiu Dekany, care potrivit tatălui său este de negăsit de aproape trei săptămâni. „Am auzit tot felul de vorbe despre el. Nu ne-am certat niciodată, a plecat pur şi simplu. Am anunţat poliţia, dar nimic”, a declarat Ştefan Alexandru Tiberiu, tatăl actualului consilier.

Tiberiu Dekany locuia cu tatăl lui şi nu a mai venit acasă. Nici pe la partid nu a mai trecut de ceva vreme, lucru confirmat chiar de către Mihăiţă Calimente, deputat de Arad. „Nu ştiu nimic despre unde ar putea să fie. Pe la partid trecea tot mai rar”, a declarat Calimente.


Probleme financiare

Unele surse susţin că Tiberiu Dekany ar avea mari probleme financiare şi ar fi implicat în mai multe afaceri controversate. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad au confirmat că există o sesizare referitoare la dispariţie, dar oficial nu au oferit niciun detaliu cu privire la acest caz.

„Datele sunt strict confidenţiale, fără acordul familiei, noi nu avem voie să declarăm nimic”, a spus Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la IPJ Arad. Contactată telefonic, sora lui Tiberiu Dekany s-a declarat surprinsă de declaraţiile date de propriul tată.

„Fratele meu a plecat în Ungaria într-o mini-vacanţă. Nu cred că tatăl meu a spus altceva. El obişnuieşte să călătorească mult”, a declarat sora lui Dekany.

Tiberiu Dekany a deţinut funcţia de viceprimar al oraşului în 2004. La alegerile locale din 2008, Dekany a fost contracandidatul lui Gheorghe Falcă, pentru funcţia de primar.


Nu ne-am certat, a plecat pur şi simplu. Am anunţat poliţia, dar nimic.
Tiberiu Ştefan, tatăl lui Tiberiu Dekany

Tiberiu Ştefan
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite