TIMP LIBER Start pentru vitezomanii Vestului la Rally Sprint

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piloţi din mai multe judeţe din vestul ţării vor lansa prima etapă a campionatului, sâmbătă, pe circuitul Vik Power. Iubitorii de raliuri sunt aşteptaţi la evenimentul din acest weekend, organizatorii pregătindu-le şi cursuri gratuite de karturi.

Prima etapă a Campionatului Regional de Rally Sprint, organizat sub patronajul şi susţinerea Federaţiei de Automobilism Sportiv în zona de vest a ţării se va desfăşura sâmbătă, 26 martie, la Arad. Campionatul cuprinde etape în judeţele Arad, Timiş şi Caraş-Severin. Organizatorii au anunţat că sâmbătă, 26 martie, pe circuitul Vik Power vor lua startul piloţi din Arad, Timiş, Caraş, Bihor şi Hunedoara.

„Pe pistă vor evolua câteva karturi pentru care vom avea un mic concurs duminică, începând cu ora 8.30, în scopul popularizării acestui sport. Primul concurent va porni în cursă sâmbătă dimineaţa, la ora 10.00, şi va avea de parcurs 15 ture împărţite în trei manşe”, a declarat Arthur Balogh, din partea VSS Racing Club.  Accesul la circuit se face de pe DN7, din sensul giratoriu de la intrarea în oras dinspre Deva.

Cursuri gratuite de karturi

„Pentru spectatori avem pregătite premii surpriză: cursuri gratuite de karturi pentru copii, reducere la abonamente de karturi, reduceri la cumpărarea de piese auto, ulei, reduceri la sonorizari de evenimente, cu ajutorul partenerilor noştri. Competiţiile se desfăşoară cu sprijinul Primăriei Arad şi Consiliul Judeţean Arad”, a adăugat Balogh.

Debut spectaculos pe circuit britanic

Cel mai cunoscut pilot român de motociclete, Robert Mureşan, îşi va face debutul, duminică, în Campionatul Mondial de Superbike, la categoria Supersport. Arădeanul va concura în etapa a doua a sezonului, pe circuitul britanic de la Donington Park, pentru prima echipă românească din acest sport.

Cursa, în direct pe Eurosport

Pilotul arădean a debutat în 2006 în Campionatul Mondial de Motociclism Viteză, iar în 2009 a mai concurat şi în cel de Superbike. Campionatul de Superbike este al doilea ca importanţă după cel de Moto GP, iar întrecerea de duminică va fi transmisă în direct de Eurosport, de la ora 15.00.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite