Noi linii de transport ale CTP-ului au intrat în circulație în această dimineață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Microbuzele achiziţionate de către Primăria Municipiului Arad şi depozitate în curtea Companiei de Transport Public Arad au fost puse în funcţiune începând cu această dimineaţă.

Puţini arădeni au urcat însă în noile mijloace de transport în comun. Şoferii au fost nevoiţi să parcurgă traseul stabilit fiecărui cartier chiar şi fără călători.

Contactat telefonic, directorul tehnic al CTP Arad nu a putut oferi detalii în legătură cu staţiile pentru microbuze. „Nu eu mă ocup de acest lucru, dar cred că e microbuzele vor folosi staţiile special amenajate pentru autobuze. Cât priveşte lipsa călătorilor, situaţia o consider normală la început, până când arădenii se vor obişnui cu ele”, a declarat în această dimineaţă Petre Cuvinean, director tehnic al CTP Arad.

Conform spuselor acestuia, e nevoie de o perioadă până când arădenii se vor acomoda cu noile mijloace de trasnport pe care tot ei le-au solicitat primăriei Arad. Aceştia pot circula pe microbuze pe bază de bilet (1,5 lei o călătorie) sau de abonament.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite