VIDEO Cum a sedus-o Mişu Moacă pe Afrodita Lupşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara Afrodita Lupşe atenţionează femeile asupra escrocului sentimental Mişu Moacă
Profesoara Afrodita Lupşe atenţionează femeile asupra escrocului sentimental Mişu Moacă

Profesoara nu înţelege cum a căzut în plasa escrocului sentimental care i-a luat banii. Chiar dacă şi-a recuperat banii cu care a fost înşelată, femeia spune că nu îşi retrage plângerea şi că escrocul „nu merită să respire”.

Profesoara de muzică Afrodita Lupşe, din Arad, are 42 de ani şi îşi creşte singură fiul de cinci ani.  A crezut că găseşte pe Internet fericirea, pe site-ul www.elmaz.ro, mai exact în profilul lui Mihai George, care apărea ca fiind văduv şi cu un copil. ”În poza de pe site apărea un bărbat îmbrăcat în uniformă albă, din care am dedus că e ceva legat de forţele aeriene”, povesteşte femeia.

A agăţat-o pe „mess”

Aceasta a spus reporterilor „Adevărul de Seară“ că mai apoi, bărbatul a contactat-o şi au început să dialogheze pe yahoo messenger. „Mi-a spus că vrea să mă cunoască şi că are intenţii serioase. Mi-a cerut numărul de telefon, după care a zis să ne vedem, că e în Arad şi să-i dau adresa, că vine la mine cu un taxi pentru că nu ştie bine oraşul”, explică femeia caruselul emotiv în care a fost aruncată de escrocul sentimental Mihai Moacă.

EXCLUSIV: Mihai Moacă, escroc sentimental de meserie, va fi cercetat în stare de libertate pentru înşelăciune

Afrodita a mai povestit că, ajuns la ea acasă, Mişu Moacă a făcut uz de tot farmecul său pentru a o convinge că e de încredere. El i-a arătat chiar şi o legitimaţie de angajat NASA, culmea, pe numele său real, pentru a justifica de ce arată altfel decât în poza de pe site.

Şi dezolată şi cu banii luaţi

După ce s-a oferit să îi facă cadou de opt martie 100 de euro, bărbatul i-a cerut 500 de lei pentru nişte cumpărături. „Deja începusem să am dubii şi i-am dat banii, mai mult de frică”, povesteşte Afrodita.  A doua zi, bărbatul s-a întors şi i-a spus profesoarei că vine de la Timişoara cu taxi şi să-i mai dea 100 de lei pentru a plăti transportul. „În ziua următoare m-am dus la poliţie pentru a-l reclama”, a declarat femeia, care spune acum că regretă amarnic credulitatea sa.

Femeia şi-a recuperat deja banii de la avocatul lui Moacă, dar Afrodita Lupşe spune nu-şi retrage plângerea. „Oamenii de teapa lui nu merită să respire aerul”, spune acum Afrodita, dezamăgită, atenţionându-le pe femei să nu îşi dea datele personale necunoscuţilor.

Maestru în psihologie
Mişu Moacă este descris de către victima sa ca un tip rafinat, cu o cultură generală vastă, care se exprimă elevat şi este manierat. „Are totuşi o anumită duritate pe care am pus-o pe seama formaţiei sale militare”, explică Afrodita.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite