Copiii petrec şase zile şi şapte nopţi în săptămâna dedicată lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul mall Atrium este în această perioadă gazda celor mai tari evenimente dedicate piticilor, de ziua lor. Trupe româneşti, păpuşi gigant, clovni, baloane şi face paintig, de toate acestea au parte copiii care vizitează mall-ul Atrium Center.

Atmosferă de sărbătoare în noul mall Atrium, acolo unde de ieri, câteva păpuşi gigant defilează, cântă şi se joacă cu cei mai mici vizitatori. Toată săptămâna, copiii au parte de zeci de surprize şi concerte susţinute de cele mai în vogă trupe româneşti. Prin magazine, pe scările rulante şi în locul de joacă special amenajat din incinta mall-ului, păpuşile gigant vorbesc cu micuţii, cântă şi dansează alături de ei. „Am venit la mall ca să-l văd pe Alex şi să vorbesc cu păpuşile mai mari ca oamenii”, a spus Gabriel Luca, un băieţel de şapte ani.

Concerte în fiecare zi

Organizatorii evenimentelor care vor avea loc timp de şase zile spun că în toată această perioadă au pregătit o serie de programe speciale la locul de joacă pentru copii, programe de mânuire de marionette, dar oferă şi multe premii. „Ieri a avut loc şi primul concert, susţinut de Alex. Zilele viitoare sunt aşteptaţi să urce pe scena amplasată la parterul mall-ului trupa DJ Project şi Giulia, Andreea Bălan şi Connect-R. Piticii vor primi zeci de premii zilnice la concursurile la care sunt invitaţi să se înscrie”, a declarat Adina Călinescu, country manager Atrium Center. Mâine seară va avea loc şi un concurs între mai multe grădiniţe din oraş. Participanţii vor trebui să treacă prin mai multe probe surpriză, iar la final echipa câştigătoare va primi saci de dulciuri şi jucării.

„Îmi place la mall căci am mâncat de două ori îngheţată, am dansat cu păpuşile şi am primit baloane. Una dintre ele seamănă cu un personaj din desene animate”, a spus Claudia Stuparu, care este la grădiniţă.

Face painting, machiajul copiilor

Părinţii care îşi duc în aceste zile copiii la mall nu trebuie să plece cu ei fără ca specialiştii în picturi să nu îşi lase amprenta pe obrazul lor. Face painting-ul este cel mai nou trend în materie de machiaje pentru cei mici. Aceştia se transformă în doar câteva minute în personajele preferate ale desenelor animate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite