Protecţie antişmecheri pe autostrada dintre Nădlac şi Arad, ce va lega România de Vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După lucrările începute pe sectorul Timişoara-Arad urmează să fie organizată licitaţie pentru lucrările cuprinse între Arad şi Nădlac
După lucrările începute pe sectorul Timişoara-Arad urmează să fie organizată licitaţie pentru lucrările cuprinse între Arad şi Nădlac

Ministerul Transporturilor îşi ia măsuri de siguranţă ca să evite ca firmele de construcţii să conteste licitaţia pe sectorul de autostradă Nădlac-Arad. Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice verifică actele de licitaţie pentru proiectare şi construcţie.

Răspunsul autorităţii este aşteptat în data de 10 martie, iar mai apoi, dacă toate actele sunt în regulă, licitaţia pentru autostrada care va lega România de Ungaria va putea fi organizată în cel mai scurt timp.

„Înainte de a face licitaţia efectivă pentru serviciile de proiectare şi execuţie la acest tronson de autostradă, am convenit să solicităm şi punctul de vedere al autorităţii, astfel încât să evităm eventuale contestaţii ulterioare”, a declarat Eusebiu Pistru, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Acesta a mai adăugat că una dintre principalele probleme la astfel de lucrări o reprezintă contestaţiile care pot amâna lucrările câteva luni, ceea ce ar afecta inclusiv primirea fondurilor de la Uniunea Europeană.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite