Dorina Lupşe, președinta ULAL este de 11 zile în greva foamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorina Lupşe trăieşte doar cu lichide şi se simte tot mai slăbită. Medicii spun că încă nu sunt probleme majore
Dorina Lupşe trăieşte doar cu lichide şi se simte tot mai slăbită. Medicii spun că încă nu sunt probleme majore

Preşedinta Uniunii Locale a Asociaţiilor de Proprietari din Arad a declarat în această dimineaţă că nu mai are voie să depună efort fizic. Arădeanca o sfătuieşte pe învăţătoarea din Caracal să renunţe la greva foamei şi să o lase pe ea să meargă mai departe.

Dorina Lupşe, preşedinta Uniunii Locale a Asociaţiilor de Proprietari, nu a mai mâncat de 11 zile. Femeia a declarat astăzi, pentru „Adevărul de Seară”, că se simte slăbită şi că nu va mai putea sta la serviciu mai mult de două, trei ore.

Starea ei de sănătate a fost evaluată şi de un medic, care a spus că momentan nu sunt probleme. „Eu o consult doar la solicitare. E normal să fie slăbită, deoarece nu a mâncat de atâta timp. Îi recomand să consume multe lichide şi să nu facă efort. Nu suferă de nicio boală şi de aceea organismul rezistă mai bine. Dacă va mai solicita ajutorul meu, îl voi acorda”, a spus mediculMircea Răduţiu.  Dorina Lupşe a intrat în greva foamei în semn de solidaritate cu învăţătoarea Cristina Anghel din Caracal, care de 65 de zile se află în greva foamei.

,,O rog din suflet să renunţe la grevă, că este în stare foarte gravă. Să ne lase pe noi să continuăm acest protest”, a spus Dorina Lupşe. Alături de ea sunt toţi membrii Consiliului Local Civic, dar şi colegii de serviciu.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite