TIMP LIBER: Andreea Bănică şi Direcţia 5 vor cânta de Zilele Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii au pregătit spectacole folclorice în cartiere, iar duminică arădenii sunt invitaţi la Festivalul Cătlanelor. Singurele nume grele de pe afişul manifestărilor, chemate din capitală, sunt Direcţia 5 şi Andreea Bănică.

Faţă de ediţia de anul trecut a Zilelor Aradului, când s-au cheltuit 600.000 de lei, din care 500.000 din bugetul local, anul acesta organizarea costă doar 250.000 de lei, din care primăria a pus la bătaie doar 100.000, restul de bani fiind asiguraţi din sponsorizări.

Voie bună

Singurele nume grele de pe afişul manifestărilor, chemate din capitală, sunt Direcţia 5 şi Andreea Bănică. Cele două formaţii vor concerta sâmbătă seara, pe ştrandul Neptun. Organizatorii au mai pregătit şi spectacole folclorice în cartiere, iar duminică, arădenii sunt invitaţi la Festivalul Cătlanelor. Evenimentele din acest weekend vor cuprinde spectacole de teatru, expoziţii de fotografie şi pictură şi plimbări cu Săgeata Verde.

„Punctul forte va fi dat, de concertele de muzică populară din cartierele Vlaicu, Alfa şi Micălaca, dar mai ales de concertul de sâmbătă de la ştrand. Pe scena de la ştrand vor urca două formaţii italiene de muzică, Andreea Bănică şi Direcţia 5”, a declarat Geanina Pistru, viceprimarul oraşului.

RECOMANDARI

Sărbătoare pentru pita de Pecica
Oraşul Pecica, împreună cu invitaţii săi, sărbătoresc în acest sfârşit de săptămână Praznicul de Pită Nouă, sărbătoare câmpenească unde „vedeta” este chiar pita de Pecica. Sărbătoarea debutează astăzi cu Ziua Fermierului pecican, care va consta în expoziţii agricole. Evenimentul va fi marcat prin programe cultural-artistice, sportive, concursuri şi o serie de surprize pregătite de organizatori. Pentru gurmanzi, organizatorii au pregătit un concurs culinar „ca la mama acasă”, dar şi un concurs de prins purcei.

Atelier de pictură în aer liber
În această duminică, arădenii, cu mic, cu mare, sunt invitaţi încă de dimineaţă, în jurul orelor 10.30, în faţa Hotelului Continental, acolo unde 25 de pictori arădeni, membrii ai Cenaclului „I. Andreescu”, vor picta în aer liber, pe şevalete, fară nici o tematică. Alături de artiştii  plastici, fotografii clubului arădean, îşi vor expune din  lucrările lor, iar după lăsarea serii vor avea loc  proiecţii din activitatea artiştilor prezenţi, precum şi aspecte de la ediţiile anterioare.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite