DN 7 a devenit drumul morţii pentru şoferii de TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Şoseaua care leagă Aradul de Nădlac a devenit o legendă sângeroasă pentru participanţii la trafic. În doar trei zile, două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au ajuns în stare gravă la spital în urma unor accidente pe DN 7.

În decursul a doar trei zile, doi bărbaţi au murit şi alţi doi au fost grav răniţi în urma a trei accidente rutiere. Tragediile au avut loc pe acelaşi traseu: Arad-Nădlac, drumul morţii, cum l-au denumit chiar şoferii. Aceştia dau vina pe constructorii care au reparat de curând drumul şi spun că în vreme ce şoseaua e mai tot timpul alunecoasă, frâna prinde foarte greu, chiar dacă nu ai viteză. Ei aruncă vina pe constructorii care au reparat drumul.

„Şoseaua e alunecoasă! Chiar dacă nu ai viteză, frâna de abia prinde. Probabil au aruncat cu ceva”, a declarat Mircea Poenaru, unul dintre şoferi. În replică, reprezentanţii de la Drumuri Naţionale spun că nu există nici un fel de pericol.

„S-au făcut reparaţii şi peste s-a pus un tratament de etanşare cu bitum aditivă. Nu e niciun pericol, iar şoseaua nu este alunecoasă. Pur şi simplu trebuie să se respecte viteza legală, asta e regulă”, a declarat Ioan Balint, director Drumuri Naţionale Arad. În primul accident, două camioane s-au lovit frontal. Ambii şoferi au ajuns la spital cu răni grave, unde sunt încă internaţi. Al doilea şi al treilea accident au avut loc vineri, la un interval de doar două ore şi s-au soldat cu moartea a doi şoferi. Potrivit poliţiştilor, cauzele au fost aceleaşi de fiecare dată şi anume viteza excesivă neadaptată la condiţiile umede de drum.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite