Arad: Ziariști agresați la un accident în care a fost implicat fiul primarului din Șofronea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Babău, fiul primarului localității Șofronea din județul Arad a fost implicat azi noapte într-un accident de circulație.

Mașina în care se afla acesta îmrepună cu alți prieteni a fost acroșată de un tren marfar, în zona trecerii de cale ferată. La locul incidentului s-au deplasat pe lângă echipajele de la descarcerare, poliție și Smurd, și reprezentanații presei din Arad.

Iritați de camerele de luat vederi, prietenii fiului primarului au început să-i agreseze verbal pe ziariști. Mai mult, presupusul șofer a încercat să-l determine pe cameraman să oprească aparatul. La un moment dat, la locul accidentului și-a făcut apariția și primarul localității Șofronea care a strigat la reprezentanții presei: “Ce căutați voi aici? Vreau să știu cine dracu v-a chemat? Nu putem nici să...fără ca voi să aflați?” Acestea au fost cuvintele edilului șef.

Tânărul care a condus mașina, prieten cu fiul primarului a început și el să-l amenințe pe cameraman, lovindu-l la un moment cu degetul peste obraz. “Mă zdreamță de om, dacă apar la teleizor te dau în judecată! Ești o...și asta nu o să rămână așa”, a spus Florin, zis Flore, șoferul mașinii. Contactat telefonic, primarul localității Șofronea a negat că mașina fiului său ar fi fost implicată într-un accident sau tamponare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite