Zeci de persoane pot participa la cursul gratuit de tehnician în hotelărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă: Cursanţii au posibilitatea de a efectua practica în staţiuni turistice
Foto arhivă: Cursanţii au posibilitatea de a efectua practica în staţiuni turistice

Zeci de cursanţi din fiecare regiune a ţării vor participa la cel de-al doilea curs din cadrul proiectului Tehnician în hotelărie, ce se va desfăşura până în data de 18 mai 2012.

Tehnician în hotelărie este un curs de calificare,  nivelul 3 în domeniul ocupaţional „turism şi alimentaţie”, în cadrul căruia vor fi efectuate 1080 de ore din care 360 ore de teorie şi 720 ore de practică.

Cursanţii au posibilitatea de a efectua practica în staţiuni turistice precum Moneasa, Păltiniş, Geoagiu Băi, Buziaş, Păuliş, Sighişoara, Băile Herculane, Arieşeni, Lipova, Felix.

Proiectul este coordonat de Camera de Comerţ Arad, împreună cu Asociaţia Agrom Ro, este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

El participanţilor posibilitatea creşterii nivelului de calificare prin dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor, îmbunătăţirea competenţelor prin activităţi de instruire teoretică şi practică în domeniul turismului, fapt concretizat prin cursuri de calificare, validate în urma unui examen de evaluare a cunoştinţelor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite