Zeci de muncitori lucrează la montarea liniilor de tramvai pe traseul Boul Roșu–Aradul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de muncitori lucrează la foc continuu la montarea liniilor de tramvai pe traseul Boul Roșu-Aradul Nou. Circulația în zonă este închisă de aproape trei luni.

Reprezentanții Primăriei Arad spun că proiectul de reabilitare al Centrului vechi ar trebui finalizat până în 2012 și prevede nu doar înlocuirea liniilor de tramvai ci și reabilitarea Podului Traian.

“Ne descurcăm tot mai greu având în vedere că nu circulă tramvaiele de atâta vreme. Cu autobuzul e mai complicat, iar dacă vii cu tramvaiul până în Boul Roșu, trebuie să o iei pe jos către Podul Traian. Sperăm ca proiectul să fie finalizat cât mai repede”, a spus Mioara Covaci din Arad.

Indiferent că plouă, ninge sau e soare, zeci de muncitori lucrează la înlocuirea liniilor de tramvai și la reabilitarea Podului Traian. Liniile vor fi schimbate în totalitate iar la câțiva centimetri de Podul Traian se va mai construi un pod pe care reprezentanții Primăriei spun că vor circula tramvaiele și pietonii, în vreme ce actualul Pod Traian va fi folosit doar pentru traficul rutier.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite