Zăpada și temperaturile sub zero grade au scos drumarii la lucru în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarna își reintră în drepturi în numeroase zone din țară, ceea ce înseamnă că șoferii riscă enorm dacă pornesc la drum fără să își echipeze mașinile. În județul Arad ninge la această oră iar mercurul în termometre a coborât la -2 grade Celsius.

Se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri județene, dar nu sunt probleme majore. La Vârfurile a nins cel mai mult, zăpada acoperind cu un strat consistent şoseaua. Drumarii au ieșit la lucru încă din noaptea de joi spre vineri cu material antiderapant.

„Sunt 20 de maşini pregătite să intervină oricând cu antiderapant. Peste tot s-a împrăştiat, astfel încât şoseaua să nu creeze probleme”, a spus Ioan Balint, şeful Secţiei Arad a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Nici transportatorii care circulă la această oră pe drumurile județului Arad nu au avut probleme majore în trafic. “Se circulă puţin greu din cauza vizibilităţii, dar e bine că nu avem polei. Până în momentul de față nu am întâmpinat probleme deosebite”, a mărturisit şoferul unui TIR.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite