Workshop pentru suportul dezvoltării agenților economici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 12 martie, la Expo Internațional va avea loc un workshop pentru suportul creșterii competivității operatorilor economici. Scopul workshop-ului este de a constitui în Arad împreună cu firmele din regiunea de vest a ţării un cluster de Agrofood.

“S-a demonstrat la nivel european şi internaţional că aglomerările industriale de tip „cluster” bazate pe relaţii complexe de colaborare şi totodată concurenţiale între întreprinderi din acelaşi domeniu sau domenii conexe, institute de cercetare, universităţi, furnizori de servicii şi autorităţi publice reprezintă un factor de succes economic şi contribuie la dezvoltarea accelerată a regiunilor în care acestea se dezvoltă”, declară Simona Hăprian, de la Expo Arad Internaţional.

Astfel, centrul de Informare Tehnologică împreună cu partenerii consorţiului Ro4Europe – Enterprise Europe Network şi Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri organizează în data de 12 martie, începând cu ora 10, în incinta pavilionului B al complexului Expo Arad Internaţional, workshop-ul Clusterele.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite