Fără Wizz Air pe aeroport. Se poartă negocieri cu alte companii.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Negocierile purtate de către reprezentanţii Aeroportului din Arad cu compania Wizz Air au fost zadarnice, după ce compania şi-a prelungit contractul de operare cu Aeroportul Internaţional din Timişoara.

Asta după ce Ministerul Transporturilor a aprobat certificarea Aeroportului Arad ca aeroport deschis traficului internaţional. Pentru mutarea curselor Wizz Air la Arad s-au purtat discuţii de la sfârşitul lui 2010.

„Aceste negocieri se poartă pentru a fi în conformitate traficul internaţional. În momentul de faţă am început să purtăm discuţii şi cu alte companii, pentru că în prezent operăm doar curse de tip cargo şi chartere”, a declarat pentru Adevărul de Seară, Dan Bălăcel, directorul Aeroportului Arad.

Aeroportul din Arad a rămas fără curse de pasageri la jumătatea anului trecut, când Blue Air, singurul operator aerian care asigura curse regulate de pasageri şi-a suspendat zborurile. Compania românească low cost şi-a anulat din data de 10 august 2010 cursele operate spre Bucureşti de pe aeroporturile din Arad, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite