Arad: Weekend cu expoziţii şi teatru de păpuşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Anului European al Creativităţii şi Inovaţiei, Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară şi Centrul Europe Direct au organizat astăzi concursuri şcolare şi activităţi de voluntariat.

Liceul de artă „Sabin Drăgoi” a găzduit un concurs de arte plastice, iar Centrul Europe Direct Arad a organizat  concursuri tematice pentru copiii de la centrul „Curcubeu”.

Europe Direct Arad este o instituţie de informare specializată, finanţată de Comisia Europeană. Toate activităţile Europe Direct au în centru misiunea de a face cunoscute politicile Uniunii Europene.

Microstagiune de teatru de păpuşi

La rândul său, Asociaţia Millennium Center îi aşteaptă pe tineri la  o  microstagiune de teatru de păpuşi în cadrul programului „Tineret în acţiune“. Reprezentaţiile au loc astăzi, de la ora 17.00, în sala de festivităţi a Palatului Copiilor Arad. Proiectul îşi propune să realizeze 10 piese de teatru de păpuşi pe diferite teme. Patru vor fi despre istoria  românilor, trei vor avea tematici de cultură românească, una va fi despre cultura şi istoria poloneză şi una despre xenofobie şi antirasism. În această piesă  protagonişti vor fi copiii rromi de la „Curcubeu”.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite