Arad: Vor necropsie pentru copilul mort acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel de numai trei luni a fost găsit fără suflare, ieri dimineaţă, chiar de către părinţii săi. Tragedia a avut loc într-o familie din Pâncota, judeţul Arad.

Imediat după ce s-au trezit, părinţii şi-au dat seama că bebeluşul lor nu mai respiră. Panicaţi, aceştia au sunat la Ambulanţă, însă micuţul nu a mai putut fi salvat. Din nefericire, medicii nu au putut decât să constate decesul. Poliţiştii arădeni au demarat şi ei o anchetă în acest caz şi spun că aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a se putea pronunţa cu exactitate despre cauza decesului.
„Micuţul nu prezintă urme de violenţă. Potrivit părinţilor, bebeluşul se afla în evidenţele medicului de familie cu diferite afecţiuni. Se pare că acesta urma un tratament pentru răceală”, a declarat în această dimineaţă Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Arad. Rudele băieţelului au confirmat faptul că acesta era de câteva săptămâni bolnăvior şi urma un tratament specific gripei.
Băiatul era îngrijit în majoritatea timpului de bunica lui. Poliţiştii care se ocupă de caz au mai menţioant şi faptul că micuţul era bine îngrijit, cu toate că provenea dintr-o familie extrem de săracă. Părinţii aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a ştii exact din ce cauză a pierit bebeluşul lor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite