Voie bună şi gulaş unguresc pe saturate într-un parc din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă la amiază, 13 echipe de arădeni s-au întrecut în măestria preparării gulaşului unguresc, într-un concurs organizat într-un parc din oraş. Înarmaţi cu corturi, ceaune, coşuri cu ingrediente şi băuturi, concurenţii s-au intrecut în a pregati cel mai bun gulaş.

Forfota şi agitaţia nu aveau cum să lipsească la un asemenea concurs delicios, mai ales că participanţii nu au avut la dispoziţie decât patru ore să termine gulaşul. Bucătarii au pus pe foc zeci de kilograme de carne de porc, vită sau pui, garnisite cu multa ceapă.

Pe lângă gulaşul preparat, pe grătare s-au întins şi cârnăciorii picante, carnea de pui sau peşte. La sfârşit, nimeni nu a plecat acasă fără să guste cel puţin un fel de gulaş. Cu carne de vită, porc sau chiar peşte, fiecare s-a laudat că el a pregătit cel mai bun gulaş.

La final, organizatorii au degustat din toate preparatele la ceaun si au stabilit castigatorii care au fost recompensaţi cu cupe şi diplome.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite