ARAD: Viaductul din Micălaca a dat chix aseară după prima ploaie torenţială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canalizarea deficitară din zona viaductului de la Billa a făcut ca zeci de şoferi să rămână în pană aseară, după ce ploaia a inundat atât carosabilul, cât şi linile de tramvai.

La orele 10.00, zeci de şoferi au fost nevoiţi să apeleze la ajutorul pompierilor arădeni. Viaductul din Micălaca, zona Billa, a cedat codului portocaliu de ploi.

În vreme ce o parte din şoferi au aşteptat la rând ca pompierii ajunşi la faţa locului să-i scoată din „lacul” format sub viaduct, alţii au riscat „sănătatea” maşinii fie făcând slalomuri printre linile de tramvai, fie luând în piept tăvălugul de apă.

image

„E de râsul curcilor ce se întâmplă aici. Mulţumim domnului primar pentru ceea ce ne oferă şi promitem că-i vom trimite chitanţa de la reparaţia maşinii”, a spus Sorin Cirimpei, unul dintre „norocoşii” care a fost nevoit să apeleze la pompieri pentru a-şi scoate maşina din apă.

Deşi la sfârşitul lunii martie, municipalitatea arădeană promitea reabilitarea viaductului din Micălaca, care ar fi costat peste 140.000 de lei, se pare că momentan investiţia a rămas doar pe foaie.

Mai mult de atât, nu e prima oară când în zona cu pricina au loc evenimente de gen. 

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite