GALERIE FOTO Unde intrăm la apă în această vară, în Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii au şi în această vară mai multe locaţii, unde să intre la apă, sau mai bine spus unde să facă plajă şi baie. Fie că aleg zonele de agrement din municipiu, fie pe cele care se află la câţiva kilometri, relaxarea va fi una garantată.

Ştrandul Neptun

Cel mai cunoscut loc din municipiu unde arădenii se pot răcori este Ştrandul Neptun, situat în spaţiul încadrat de bucla Mureşului, pe o suprafaţă de aproape 40 de hectare de verdeaţă. Este al doilea ştrand ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare. În incintă se găsesc atât ştranduri pentru adulţi, cât şi pentru copii şi bazin cu apă termală. De asemenea, în incintă funcţionează baruri, terase restaurante, discoteci.  Există două solare pentru nudişti, terenuri de tenis cu zgură, de volei.  Intrarea costă 10 lei pentru întreaga zi. După modelul piscinelor din Europa, fiecare vizitator primeşte o brăţară rezistentă la apă cu care se poate intra şi ieşi de pe ştrand. Ştrandul este deschis până  la ora 22.00.

Lacul Ghioroc

Lacul Ghioroc, este şi el, printre zonele căutate de arădeni. El se întinde pe o suprafaţă de peste 10 hectare. La doar 22 de kilometri  (drumul spre Deva) de municipiul Arad, comuna Ghioroc a devenit în ultimii ani tot mai căutată de către turişti. Motivul este lacul şi plaja amenajate la intrarea în localitate. Pe lângă terasele din zonă, oamenii sunt atraşi de preţurile mici. Intrarea în parcarea de lângă plajă costă 2 lei de persoană. De altfel este singurul cost perceput de Primăria comunei Ghioroc.

Băile Termale CARP

 Băile Termale se află pe str. Meşteru Manole, pe drumul spre Expo Arad Internaţional. Băile se întind pe o suprafaţă de 20.000 metri pătraţi.  În cadrul băilor membrii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor  beneficiază de reduceri atât la accesul în ştrand cât şi la diferite servicii din cadrul ştrandului. Ştrandul are patru bazine, din care unul acoperit cu apă termală şi trei bazine exterioare. De asemenea, se găseşte un pavilion prevăzut cu vane individuale pentru tratament, saună umedă cu abur, salon masaj, salon manichiură şi pedichiură. Garderoba şi paturile de plajă sunt gratuite, iar calitatea apei termale este identică cu a Felixului. Biletul de intrare este de 2 lei pentru membri şi 5 lei pentru celelalte persoane.

Click aici pentru galerie foto!

image
image
image

Piscina de la Riviera

În cadrul Complexului Sportiv Riviera  (lângă patinoar) se află o piscină, la care pot avea acces cei care plătesc 10 lei pentru un şezlong. Nici de aici nu lipsesc terasele.

Cabana Lac (Măltăreţ)
Amplasarea Cabanei Lac în zona pădurii Ceala, la aproximativ 2 km de zona administrativă oferă un grad maxim de linişte pentru odihnă şi relaxarea tuturor categoriilor de clienţi. Aici arădenii se pot răcori chiar în lacul din faţa cabanei. Accesul este gratuit.

Ştrandul doctorului Pătru

Ştrandul doctorului Pătru, care se află la ieşirea din Arad, spre Iratoş este, mai nou, un alt loc de relaxare. Şi aici se găsesc bazine cu apă termală. Preţul de intrare este de 8 lei în timpul săptămâni şi de 12 lei sâmbăta şi duminica. 

Ştrandul de la Şofronea

Aflat la doar 7 km de Arad, ştrandul de la Şofronea este preferat de cetăţeni pentru calităţile terapeutice pe care o are apa termală.

Arădenii mai pot alege ştrandul de la  Curtici, de la Moneasa sau de ce nu apa Mureşului, dar numai în anumite zone, cum ar fi cea de lângă Pădurea Ceala.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite