Vezi aici programul pe cartiere a curățeniei de toamnă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curățenia în cartiere are loc primăvara și toamna
Curățenia în cartiere are loc primăvara și toamna

Autoritătile locale au anuntat, astăzi, că din data de 15 octombrie va începe curățenia de toamnă în toate cartierele Aradului. Acțiunea se va desfășura între orele 9.00-16.00.

„Am împărțit și curățenia de toamnă pe cartiere. Programul presupune: toaletare arbori, întreținere spații verzi, adunare și încărcare de deșeuri, transportare de deșeuri și resturi vegetale, spălare platforme gospodărești, măturat mecanic și manual, reparat bănci, coșuri, reparații spații de recreere și întreținere canalizare pluvială. În fiecare cartier este alocat un anumit orar. De exemplu, două zile ajung în Alfa, în Micălaca avem nevoie de cinci zile”, spune primarul Gheorghe Falcă.

Astfel, în Alfa curățenia va avea loc în perioada 15-16 octombrie, în Micălaca în 17-23 octombrie, în Vlaicu stânga 24-26 octombrie, în Vlaicu dreapta 29-31 octombrie, în Confectii – 1 noiembrie, în Grădiste dreapta 2 - noiembrie, în Grădiște stânga - 5 noiembrie și pe Calea Romanilor stânga-dreapta pe data de 6 noiembrie. Curățenia de toamnă va fi efectuată de șapte operatori și se va încheia în data de 6 noiembrie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite