Vezi aici care sunt ultimele pregătiri înainte de referendum!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantii Prefecturii Arad spun că au fost verificate secţiile de votare din judeţ în privinţa dotărilor, cum ar fi cabine de vot, instalaţie electrică, mobilier, urne. Până acum nu s-au identificat probleme.

De asemenea, astăzi, se verifică secţiile de votare din municipiu. Tot astăzi s-a plecat în judeţ pe şase trasee cu buletinele de vot, ştampilele, autocolantele. Materialele vor fi depozitate la primării până sâmbătă când vor fi distribuite secţiilor de votare. Materialele pentru secţiile de votare din municipiu vor fi distribuite tot mâine.

Instituţia Prefectului va asigura în aceste zile permanenţa la sediu. După încheierea votării, numărarea voturilor şi întocmirea procesului verbal,  preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare se vor deplasa la Biroul Electoral Judeţean având asupra lor procesul verbal, buletinele de vot şi celelalte materiale care au fost folosite în procesul de vot. Pentru a evita aglomerarea la sediul BEJ, ei vor fi primiţi în Sala Polivalentă, unde vor primi numere de ordine.

Apoi vor fi îndrumaţi spre Biroul Electoral Judeţean pentru înregistrarea procesului verbal. După această operaţiune vor preda reprezentanţilor Judecătoriilor buletinele de vot şi ştampilele folosite în secţia de votare.

   

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite