Vezi Aradul din balon! Aventura tip Jules Verne s-a mutat în judeţul nostru.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumperi cinci cărţi din Colecţia „Jules Verne“ şi vezi oraşul de sus! De astăzi şi până în 17 septembrie, arădenii pot răspunde provocării „5 săptămâni în balon” lansată de „Adevărul” şi „Orange”.

Expediţia „5 săptămâni în balon” continuă în această săptămână la Arad. „Adevărul” şi „Orange” vă oferă posibilitatea de a vă împlini un vis al copilăriei, acela de a călători precum eroii lui Jules Verne.
Pentru a putea vedea oraşul de la înălţime, arădenii se pot înscrie la concurs, completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Arad, urmând ca prin tragere la sorţi să fie desemnaţi câştigătorii.


Aventura cu balonul


Puteţi câştiga un zbor cu balonul, cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria Jules Verne, moment în care veţi primi şi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi în urma căreia puteţi câştiga un loc în nacelă. Preţul unei cărţi este de 10,99 lei.


Balonul va zbura liber prin cele mai frumoase locuri din jurul oraşului. Un fotograf şi un reporter „Adevărul de Seară“ Arad vor fi în nacelă pentru a surprinde aventurile balonului în imagini şi în poveşti. La Arad, în această săptămână, aerostatul va survola cinci zone din judeţ. Aventura cu balonul a început astăzi la Şiria, urmând ca mâine expediţia să continue la Pâncota şi Săvârşin.


Vineri, în schimb, echipajul se va ridica de la sol la Lipova şi la Ineu. Weekendul este dedicat câştigătorilor concursului care vor fi ridicaţi duminică în nacelă la o înălţime de 50 de metri, în Parcul Copiilor din Arad, pentru a vedea oraşul de sus. Tot în Parcul Copiilor, sâmbătă şi duminică va fi şi Caravana Adevărul, de unde pot fi cumpărate cărţile Jules Verne, dar şi celelalte cărţi şi filme din colecţiile Adevărul. În balon vor urca două persoane însoţite de un instructor. Zborul cu balonul cu aer cald reprezintă unul dintre cele mai romantice tipuri de zbor. Foarte lin, foarte plăcut, zborul cu balonul îţi oferă ocazia să vezi oraşul din aer, nu din spatele unui geam securizat. Timp de cinci săptămâni, două caravane Orange vor călători prin zece oraşe din ţară: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Oradea, Piatra Neamţ, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş.

Fii pe fază! Aventura continuă


Caravana „5 săptămâni în balon” ajunge în Arad. Vino în weekend în Parcul Copiilor, din Arad, ca să vezi oraşul de sus, din balon. Înscrie-te în promoţie până vineri în orice Orange Shop sau Orange Store din oraş şi poţi câştiga un loc în nacelă. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9 – 10 octombrie în apropiere de Bucureşti. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul Adevărul, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter.

Şansă
Arădenii au ocazia unică de a trăi o experienţă de neuitat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite