Vedeta anilor ’80, Samantha Fox, va concerta la Zilele Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa britanică Samantha Fox, sex-simbolul anilor ’80, va concerta la Zilele Aradului, care se vor desfășura în perioada 19-28 august, când vor fi organizate mai multe evenimente în municipiu.

Surpriza pregătită pentru arădeni va fi cântăreața Samantha Fox, acum în vârstă de 44 de ani,  care va concert pe scena Ştrandului Neptun, sâmbătă, în data de 27 august.

Programul Zilelor Aradului cuprinde evenimente cultural-artistice și va debuta vineri, 19 august, când va fi vernisată expoziția Foto Club Pro Arad „Pași prin Arad”, pe platoul din fața Primăriei. Tot vineri sunt programate spectacole de folclor în cartierele Bujac, Sânicolaul Mic și Grădiște. Sâmbătă, 20 august, sunt programate spectacole de folclor în cartierele Bujac, Micălaca, Aurel Vlaicu, Alfa.
Duminică, 21 august, va fi organizat în Parcul Chinologic din Subcetate Expo Zoo. Pentru data de luni, 22 august este programată „Noaptea albă a instituțiilor de cultură“, iar marti, 23 august, va avea loc o seară culturală în Parcul Eminescu.
În data de 24 august va fi organizată Ziua Orașului Pecs la Arad, iar joi, 25 august, va avea loc un concert de valsuri în Parcul Eminescu.

Ultimele trei zile vor fi dedicate concertelor, care se vor desfășura la Ştrandul Neptun. Astfel, vineri, 26 august, va avea loc concursul un concurs de miss și un concert susținut de Pacifica şi  Narcotic Sound.

Sâmbătă, 27 august, vor urca pe scenă Alex Velea, Puya și Samantha Fox. Duminică, 28 august, de la ora 10.00, este programat Festivalul Cătlanelor, iar după amiază un spectacol folcloric cu artişti locali şi Ansamblul Ciocârlia şi Cristian Pomohaci.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite