Vârstnicii din Arad se pot trata de bolile respiratorii la unica salină din oraşul nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Ligii Pensionarilor s-a implicat în ultima perioadă în mai multe activităţi menite să vină în ajutorul persoanelor trecute de prima tinereţe. Până acum a fost organizat, în premieră, primul Festival al Pensionarilor la Moneasa unde au participat foarte mulţi pensionari din tot judeţul Arad.

LJAP, împreună cu pensionarii din toate filialele judeţului Arad au hotărât ca acest Festival al Pensionarilor să se organizeze în fiecare an.

O altă veste bună pentru pensionarii judeţului Arad este că din data de 20 iunie 2011, Liga Judeţeană Arad a Pensionarilor a inaugurat o salină ideală pentru tratamentul afecţiunilor căilor respiratorii.

Aşadar,  vârstincii din Arad şi din judeţ au la dispoziţie o salină, chiar în oraşul de pe Mureş, Arad!

Pentru prima dată în municipiul Arad, pensionarii au posibilitatea să se trateze de bolile căilor respiratorii, într-o salină modernă deschisă pe strada Petru Rareş, la numărul 5, pusă la dispoziţie de către reprezentanţii Ligii Judeţene Arad a Pensionarilor.

În perioada imediat următoare, conducerea LJAP în colaborare cu primăria municipiului Arad vor organiza, pe lângă activităţile specifice pensionarilor, acordarea de „Zilelor Aradului” a unor Diplome de Excelenţă pensionarilor care au împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani precum şi o Diplomă cuplurilor care în acest an îşi sărbătoresc nunta de aur, îmlinind 50 de ani de convieţuire împreună şi o viaţă de om îmchinată familiei şi bunului trai al acesteia.

La finalul premierilor, pensionarii care au fost beneficiarii diplomelor vor participa şi la o masă sărbătorească acordată prin grija LJAP.

Cu acest prilej conducerea Ligii Judeţene Arad a Pensionarilor învită toţi pensionarii din judeţ ca să participe la acest amplu eveniment comun unde pensionarii se vor simţi bine alături de toţi cei care îi iubesc şi le apreciază „eforturile” de a supravieţui în aceste vremuri tulburi.

 


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite