Arad: Vacile arădene se pregătesc de concurs de miss

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Vacile arădene se pregătesc de concurs de miss
Arad: Vacile arădene se pregătesc de concurs de miss

Reprezentanţii Camerei de Comerţ din Arad au anunţat în această dimineaţă că, din 10 septembrie, va începe un nou sezon de târguri. Târgul internaţional de agricultură va fi prima

Reprezentanţii Camerei de Comerţ din Arad au anunţat în această dimineaţă că, din 10 septembrie, va începe un nou sezon de târguri. Târgul internaţional de agricultură va fi prima manifestare din această toamnă.

„Târgul Agromalim va reuni în acest an peste 270 de firme şi crescători de animale din România, Ungaria, Austria, Germania, Italia, Serbia, Bulgaria şi Spania care vor expune în cele două pavilioane ale complexului şi pe platformele exterioare pe o suprafaţă totală de 25.000 metri pătraţi”, a declarat Crina Piţigoi, referent marketing în cadrul Expo Arad.

Concurs de frumuseţe pentru animale


La eveniment vor participa sute de agricultori din toate colţurile lumii. Surprizele se vor ţine lanţ pe tot parcursul târgului. Acesta va începe pe 10 septembrie şi se va desfăşura timp de patru zile.

Ca în fiecare an, organizatorii târgului au pregătit zeci de concursuri destinate animalelor, cel mai de seamă fiind „Miss Vaca”. „În premieră, vom organiza şi un salon cu produse tradiţionale. În paralel cu târgul se va desfăşura un forum româno-maghiar”, a încheiat Crina Piţigoi.

Competiţie
Cel mai valoros taur va primi titlul de Mister Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite