Vacanţa pe patine este scumpă în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii s-au simţit foarte bine pe gheaţa proaspăt inaugurată
Tinerii s-au simţit foarte bine pe gheaţa proaspăt inaugurată

Muzică, gheaţă, bună dispoziţie şi nu în ultimul rând preţuri mai mari. De toate acestea vor avea parte iubitorii sporturilor de iarnă.

Deşi a venit cu o întârziere considerabilă datorită temperaturilor destul de ridicate înregistrate în ultima perioadă, patinoarul şi-a deschis porţile ieri seară în prezenţa câtorva zeci de arădeni. Deşi marea majoritate se aşteptau la o prezenţă cât mai mare la deschiderea sezonului de patinaj, câţiva arădeni şi-au făcut simţită prezenţa cu jumătate de oră înainte de deschiderea oficială a patinoarului.

Petrecere de seară
„Am aşteptat de mult să se redeschidă. Ţin minte că anul trecut de Moş Nicolae, patinoarul era deschis. Nu am înţeles de ce nu l-au deschis mai devreme să ne bucurăm şi noi dacă tot nu e zăpadă afară. Părerea mea e că ar trebui acoperit astfel încât să putem veni şi vara aici”, a spus Bianca Velea.
Deschiderea oficială a fost precedată de un spectacol al copiilor de la cercurile de dans şi muzică de la Palatul Copiilor, care au încercat să încălzească audienţa cu dansuri şi muzică pe tema sărbătorilor de iarnă.

Pentru că ieri a fost ultima zi de şcoală pentru mai toţi elevii, cei mici au fost primii care au probat gheaţa sub privirile atente ale părinţilor care nu-i scăpau nici o clipă din vedere. „E frumos, ne putem şi noi bucura de vacanţă acum că a început. Sper să apuc să îmi fac abonament ca să profit din plin de timpul liber şi să nu mai stau în casă”, a mărturisit Cosmin Crasnic, elev în clasa a IX-a.

De cealaltă parte, părinţii au ţinut morţiş să le facă pe plac odraslelor, promiţându-le că şi mâine va fi o nouă zi, numai bună de patinaj.

Preţuri mai mari, aceleaşi condiţii
Anul trecut, pasionaţii patinajului erau nevoiţi să scoată din buzunar 8,5 lei pentru o oră, respectiv 10 lei pentru 90 de minute. În acest sezon tariful de intrare va fi de 9,5 lei pentru o oră, respectiv 11 lei pentru 90 de minute. Un abonament săptămânal va costa 60 de lei. Închirierea patinelor este 4 lei pe oră sau 5 lei pentru 90 de minute.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite