Arad: Vacanţa mare la locul de joacă din oraş (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Vacanţa mare la locul de joacă din oraş (GALERIE FOTO)
Arad: Vacanţa mare la locul de joacă din oraş (GALERIE FOTO)

Cei care nu au avut bani de tabără au oferte tentante la dispoziţie.

Patronii locurilor de joacă din oraş au pregătit oferte care să bată, din start, dorinţa de a petrece vacanţa de vară departe de casă.

Copiii care au rămas acasă în vacanţa de vară nu au de ce să regrete. Locurile de joacă din centrele comerciale oferă alternativa viabilă la o tabără la munte sau la mare. Părinţii sunt şi ei mulţumiţi pentru că, astfel, scapă mai ieftin.
Alex şi Daria, el preşcolar, ea viitoare elevă în clasa a treia, petrec zilnic două ore de distracţie maximă la locul de joacă “Maciu Piciu”, amenajat în centrul comercial Armonia. Alex preferă jocurile pe televizor, în timp ce Daria nu se mai satură de bazinul cu bile şi de jocurile logice. “Mie îmi place să mă joc în echipă, de-a spionii sau de-a evadaţii. Îmi place şi jocul de împuşcat vampiri”, a spus Alex Gross. Daria a mărturisit că au început să-i placă jocurile logice. “Îmi plac şi demonstraţiile cu jucării radiocomandate, elicoptere, maşini, motociclete”, a susţinut Daria Licar. Cei mici preferă locul de joacă format din două tobogane, un bazin cu bile şi saci de box.

Se pregătesc atelierele de vacanţă

Locurile de joacă special amenajate se pregătesc să atragă copiii cu ateliere speciale. Este vorba despre ateliere de teatru, de dansuri populare, de pictură, modelaj sau de lectură. “Ca să le facem copiilor ziua de vacanţă şi mai atractivă vom organiza jocuri speciale. Pregătim ziua super-eroilor, în care cei mici îşi vor închipui că sunt personaje de poveste şi îşi vor povesti aventurile”, a declarat Ioana Gornic, administrator loc de joacă. “Eu abia aştept ziua de teatru. Vreau să fiu Coana Chiriţa sau alt personaj, nu contează care”, a spus Andrada Ianoş.  În ziua preistorică nu vor lipsi poveştile despre apariţia omului şi evoluţia lui în această epocă. Pentru ca atelierele să fie cât mai atractive, în locurile de joacă vor fi aduşi învăţători, educatori sau actori.

Alte locuri de vacanţă

Ştrandurile cu apă termală de la Curtici, Şofronea, ştrandul de la Moneasa, oferă bazine pentru copii şi posibilitatea petrecerii unei zile de vacanţă la preţuri modice. De asemenea, plimbările cu ponei în Parcul natural Lunca Mureşului au atras foarte mulţi copii. Tot în Lunca Mureşului mai pot fi urmărite, dintr-un observator special, păsările şi vegetaţia.

Alternativă
Taberele sunt înlocuite cu jocuri logice şi ateliere de teatru

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite