VIDEO Zeci de mii de petarde și artificii confiscate de către polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petarde confiscate
Petarde confiscate

600.000 de petarde şi artificii au fost confiscate, în această  dimineaţă, de poliţiştii arădeni. E vorba de materiale pirotehnice extrem de periculoase, care ar fi urmat să fie vândute în pieţele din oraş. Valoarea capturii depăşeste 180 de mii de lei.

Arădeanul a achiziţionat petardele din Timişoara. Şi-a tixit microbuzul cu ele, dar a fost oprit în trafic de poliţişti, înainte să  apuce să le vândă.
  
Astfel de petarde şi a artificii se pot folosi doar de firme  specializate, în spaţii controlate. Comercializarea lor în pieţe este considerată infracţiune. “Sunt peatarde periculoase, interzise de lege.

Acestea sunt pocnitori cu trei şi cu cinci focuri”, a declarat Ciprian Filimon Serviciul Arme IPJ Arad. “Bărbatul a fost prins în baza unor informaţii, iar petardele au fost aduse din Timişoara şi urmau să fie comercializate în Arad”, a spus Camelia Tuduce purtator de cuvânt IJP Arad. În România pot fi comercializate doar artificiile în formă de steluţe, dar numai în ajun de Crăciun şi de Revelion.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite