VIDEO Mâine va avea loc concertul caritabil de strângere de fonduri pentru însănătoșirea lui Alin Totorean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru marele eveniment de mâine au intrat deja în linie dreaptă. Clubul Nerv din Arad organizează mâine seară un concert caritabil de strângere de fonduri pentru susţinerea exploratorului arădean Alin Totorean, care luptă în aceste momente împotriva cancerului.

Arădeanul Alin Totorean, singurul român care a traversat pe jos Deşertul Atacama, cel mai arid loc de pe pământ, se confruntă acum cu un deşert mult mai periculos. Alin a fost diagnosticat cu cancer la ţesuturile moi, mai precis liposarcom mixoid de grad înalt. Săptămâna viitoare, exploratorul arădean va trece prin ultimele şedinţe de citostatice apoi vor urma noi analize şi tratamente foarte costisitoare.

Cei care vor să îl ajute, cu orice sumă sunt aşteptaţi vineri seara la Club Nerv, unde atât prieteni de-ai săi dar şi necunoscuţi, impresionaţi de povestea sa, au decis să organizeze un concert caritabil. În deschiderea evenimentului, în jurul orei 19.00, actriţa Carmen Vlaga va recita câteva poezii apoi va urma un moment de muzică folk.

De la ora 21.00 vor concerta trupele B-Ton, Quaternion, Geonosis, Maris, Dj Reggie. De asemenea vor fi prezentate şi câteva fotografii realizate de Alin Totorean din expediiţile sale. Acum, aflat într-un moment dificil al “expediţiei” sale, orice sumă şi orice gest este mare. Suma donată va merge integral în contul personal al lui Alin Totorean.

Cont nr. RO49.RNCB.0016.0054.6682.0001
Titular cont:  Totorean Ion
Deschis la BCR - Ag. Avram Iancu, Arad

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite