VIDEO Doi tineri au fost depistați cu aproximativ 600 de grame de cannabis asupra lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă doi tineri sunt cercetaţi pentru consum şi trafic de droguri, după ce politiştii arădeni au confiscat de la ei aproximativ 600 de grame de cannabis. Unul dintre tineri este minor, are 17 ani

Ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad au organizat  un flagrant, în urma căruia A. Sorin, de 22 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost surprins în timp ce avea asupra sa 70 de grame de cannabis, iar S. M., un elev de 17 ani, în timp ce comercializa 20 de grame de cannabis.
 
Ulterior, în urma percheziţiei efectuate la domiciliul minorului, poliţiştii au mai depistat un tânăr care consuma droguri provenite de la suspect. Totodată, au ridicat de la locuinţa suspectului, în vederea continuării cercetărilor, alte 500 de grame de cannabis.

Tineri cercetați

“Cei doi tineri au fost prinşi în flagrant în timp ce comercializau cannabis. Ulterior, la percheziţia domiciliară au mai fost găsite 500 de grame de cannabis“, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IPJ Arad.
 
 Elevul a fost reţinut de procurorii D.I.I.C.O.T. pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, după care a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  consum, trafic  de droguri de risc şi îndemnarea unui minor la consum de droguri în formă agravantă
 
Totodată, cel de-al doilea suspect, A. Sorin, este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum de droguri.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite