VIDEO Declaraţiile şocante ale pasagerei care a scăpat din autocarul morţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Destin „negru”: a murit în locul altora. Maria Bulzan, fosta secretară-şefă a Liceului Vasile Goldiş, a decedat ieri în accidentul din Ungaria. Fosta secretară, împreună cu o altă prietenă, au fost nevoite să se aşeze pe scaunul din spatele şoferului, deşi nu erau locurile lor.

Nu era locul ei, dar totuşi pentru că nu erau altele libere a trebuit să se aşeze chiar pe scaunele din spatele şoferului, unde şi-a găsit şi sfârşitul. Este vorba despre Maria Bulzan, fosta secretară-şefă a Liceului Vasile Goldiş, care a murit în accidentul de ieri dimineaţă din Ungaria. Ea avea 57 de ani.

Alături de ea s-a aflat şi prietena acesteia, Ana Ciosescu care este fosta bibliotecară a şcolii şi care a scăpat cu viaţă.  Foştii colegi de la liceul unde aceasta a lucrat peste 30 de ani spun că au rămas încremeniţi când au auzit vestea.

Înregistrare telefonică a pasagerei care a scăpat cu viaţă din accident

„Colega noastră mergea în Spania împreună cu fosta bibliotecară, care avea o fiică acolo”, a spus Eugen Bocănicu, directorul Liceului Vasile Goldiş. Acesta crede că dacă s-ar fi respectat locurile, Maria Bulzan ar fi trăit. „Nu au găsit loc decât în spatele şoferilor. Dacă s-ar fi respectat locurile, poate ar mai fi trăit”, a explicat directorul. Accidentul în care şi-au pierdut viaţa cele două arădence s-a soldat cu şase morţi şi 27 de răniţi.

Se pensionase anul trecut


Maria Bulzan se pensionase anticipat anul trecut şi de atunci nu dorea decât să se relaxeze, însă nu a apucat să se bucure prea mult de pensie. Cei care au lucrat cu ea spun că era o femeie foarte corectă şi muncitoare. „Am avut ocazia să lucrez cu ea. Era foarte dedicată muncii. Ne ajuta pe toţi”, a explicat Cornelia Ruşoi, profesor.  

Declaraţiile directorului şcolii despre fosta lui colegă decedată în accidentul din Ungaria

Tragedia în care a murit Maria s-a petrecut,  ieri în jurul orei 5, la 30 de kilometri de graniţa cu Slovenia. Din primele cercetări, se pare că şoferul cursei ar fi adormit la volan. Autocarul a intrat pe contrasens pe Autostrada M70, în apropiere de Csornyefolde, la 200 de kilometri sud-vest de Budapesta, şi a lovit un TIR condus de un şofer slovac.

Foto cu fosta secretară de la Goldiş şi colegii ei de liceu (doamna blondă este Maria Bulzan)

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite