Arad: VIDEO Scafandrii au oprit căutările în cazul tânărului dispărut în Mureş (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: VIDEO Scafandrii au oprit căutările în cazul tânărului dispărut în Mureş (UPDATE)
Arad: VIDEO Scafandrii au oprit căutările în cazul tânărului dispărut în Mureş (UPDATE)

Scafandrii au oprit căutările trupului tânărului dispărut în Mureş după ce au stat sub apă mai bine de opt ore.

CITIŢI ŞI:

Arad: UPDATE Scafandrii au reluat căutările tânărului dispărut în Mureş

Arad: Râul ucigaş seamănă teroare printre arădeni

Arad: VIDEO UPDATE Tânărul leşinat în bazinul de la Ştrandul Neptun a murit (GALERIE FOTO)

Arad: Trei copii înecaţi în Mureş


ORA 16.45

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad au oprit căutările tânărului de 29 de ani dispărut duminică seara în apele Mureşului.

"Trupul tânărului a fost căutat mai bine de opt ore, pe o distanţă de 2 kilometri în aval. A fost folosit şi sonarul, detectorul sonic pentru telecomunicaţii subacvatice. Trupul tânărului nu a fost găsit",
a declarat Sorina Ambruş, purtător de cuvânt ISU Arad.

Trupul lui Petru Irimia a fost căutat şi cu cange însă curenţii apei sunt foarte puternici în zonă şi operaţiunile de salvare au fost fără succes.

 Ora 15.30 Scafandrii continuă căutările

Scafandrii continuă să caute în râul Mureş trupul tânărului dispărut duminică seara, după ce a intrat în apă să se răscorescă. Aceştia vor prelungi operaţiunile de căutare cât timp va fi nevoie.

Ora 14.00

Tânărul care a dispărut duminică seara în apele Mureşului venise la pădure să sărbătorească cu nişte prieteni.

Acesta a petrecut  ziua la un grătar şi apoi, spre seară, a intrat în apă să se răcorescă. Martorii spun că în momentul în care a intrat în apă, tânărul era însoţit de o femeie, care însă a reuşit să scape.

Oamenii au spus că totul s-a întâmplat atât de repede, încât nu au putut sări în ajutorul bărbatului.

"Tânăra, care am înţeles că este prietenă de familie cu cel dispărut nu a fost luată de curenţi. Ea a reuşit să ajungă la malul apei şi a scăpat. Când am sosit noi aici era conştientă", a declarat Ana Aconi, medic Unitatea de Primiri Urgenţe Arad. Poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a stabili cum s-a petrecut  tragedia.

Ora 11.00

Scafandrii şi pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  continuă să îl caute  pe tânărul de 29 de ani care a dispărut, duminică seara, în apele Mureşului.

Tânarul şi-a petrecut duminica la Pădurea Ceala, în Zona Trei Insule, cu familia şi spre seară a intrat în apă să se răcorească.  Martorii au povestit că l-au vazut intrând în apă până la genunchi, după care a fost dus de curenţi. 

"L-am văzut intrând în apă şi mergând câţiva metri. Îi venea apa până la genunchi. Apoi, într-o secundă, l-au luat curenţii. A strigat odată după ajutor şi nu l-am mai văzut", a declarat Anton Palfi.

Scafandrii îl caută deja pe tânăr de mai bine de o oră, iar şansele ca trupul lui să mai fie găsit în viaţă sunt minime.

“Apele Mureşului sunt pline de capcane. Scafandrii au susţinut că în zona în care s-a înecat tânărul curenţii sunt foarte puternici”, a declarat Sorina Ambruş, purtător de cuvânt al ISU Arad.






Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite