Arad: Exclusiv / VIDEO / Prietenii şoferului vitezoman sunt şocaţi de accidentul în care a fost implicat tânărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La scurt timp după ce a petrecut alături de prieteni într-un local din Arad, destinul a făcut să dispară fără ca cineva să bănuiască că acest lucru se poate întâmpla.

E povestea tânărului de 24 de ani din Arad căruia nu i-au trebuit decât câteva secunde pentru a păşi într-o altă lume decât cea cu care suntem noi obişnuiţi. Viteza excesivă şi neatenţia l-au târât în cel mai cumplit coşmar.

image

                   

image



Robert a plecat din club vineri noaptea pentru a-şi conduce o amică acasă. Nu s-a gândit nicio clipă că nu o să mai ajungă la destinaţie. A profitat de faptul că a avut cheile de la maşina unui prieten, s-a urcat în ea, a călcat pedala de acceleraţie până la 200 la oră şi aici s-a încheiat totul. Pe Bulevardul Nicolae Titulescu se văd şi acum urmele roţilor dar şi panoul publicitar pe care la doborât înainte să se izbească cu maşina de un stâlp de electricitate. Locul tragediei este acum plin de flori şi lumânări. Rudele, cunoştinţele şi prietenii îl plâng acum pe Robert, băiatul care spune ei, a fost de nota 100.

image



„Îl cunosc de mic copil, pentru că a fost coleg de clasă cu fiul meu. Din câte ştiu are permis de ani de zile dar niciodată nu a fost implicat în accidente. Nu ne putem explica ce s-a întâmplat. Robi a fost un băiat cuminte şi îi respecta pe toţi vecinii. Este cumplit, atât rudele cât şi prietenii lui sunt distruşi”, a declarat Traian Moţi, vecin cu tânărul vitezoman.

Copleşiţi de durere atât rudele cât şi prietenii apropiaţi nu pot scoate două cuvinte despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă. Întreaga suflare din cartierul Micalaca, de unde era Robert este înmărmurită de durere. Prietenii apropiaţi i-au dedicat tânărului un ultim filmuleţ, pe care l-au postat pe youtube.

image



Cu toţii se roagă ca măcar prietena lor, care acum este pe patul secţiei de Chirurgie să scape cu viaţă din cumplitul accident.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite