Arad: VIDEO Poliţiştii au închis o fabrică de lactate preparate din materie primă expirată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: VIDEO Poliţiştii au închis o fabrică de lactate preparate din materie primă expirată
Arad: VIDEO Poliţiştii au închis o fabrică de lactate preparate din materie primă expirată

Poliţiştii arădeni din cadrul Serviciului Investigare Fraude au  depistat  un spaţiu de producţie  al unei societăţi economice în cadrul căruia se suspectează că la fabricarea produselor se foloseşte materie primă şi produse expirate.

CITIŢI PE ACEEAŞI TEMĂ

Timişoara: Maioneză cu mucegai la hipermarketul Real

Timişoara: Amendă de 3.500 de euro pentru carnea mucegăită de la Kaufland

Timişoara: OPC chemat la raport pentru jambonul mucegăit şi shaorma cu carne stricată

Constanţa: Tone de alimente expirate au fost confiscate de inspectorii sanitar - veterinari

BUCUREŞTI:Produse expirate în hipermarketuri


Poliţiştii  împreună cu inspectori ai Gărzii Financiare Arad şi de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad au avut informaţii că, în apropiere de localitatea Şofronea, în halele unei fabrici există un spaţiu de producţie pentru grăsimi tartinabile suspect.

Astfel, au demarat un control în timpul căruia au fost găsite peste 30 tone materie primă şi produse finite, atât în termen de valabilitate cât şi cu termenul expirat.

În spaţiu au mai fost găsite etichete şi ambalaje care urmau să fie folosite de angajaţii acestei societăţi la etichetarea şi ambalarea produselor.

"Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că în această locaţie se obţin produse finite prin falsificare,  respectiv prin amestecarea de produse retrase din circuitul comercial, din cauza expirării termenului de valabilitate", a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad.

De altfel, în spaţiu a fost depistată materie primă,  de diferite mărci ,  oamenii legii suspectând că aceasta era folosităla fabricarea grăsimilor tartinabile, fără respectarea standardelor de firmă.

Unitatea comercială a fost sigilată cercetările fiind continuate.






Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite