VIDEO Camerele de filmat au surprins momentul în care s-a produs accidentul de lângă Selgros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 23 de ani, din localitatea arădeană Sâmbăteni, şi-a pierdut viaţa, la intrare în Arad, în zona magazinului Selgros. Şoferul unui TIR, cetăţean bulgar, a accidentat victima chiar pe trecerea de pietoni şi, în loc să oprească, a plecat mai departe.

Unul dintre martorii accidentului a anunţat poliţia şi l-a urmărit pe şoferul fugar cu maşina personală.La ieşirea din Arad spre Timişoara, şoferul fugar a fost prins. Camere de filmat amplasate în apropiere au surprins momentul în care TIR-ul a intrat din plin în tânăra de 23 de ani.

Dan Ion Bogan şi Ioan Valentin Şeran au fost primii ajunşi la locul tragediei de miercuri. Cei doi s-au implicat în găsirea şoferului care a fugit de la locul accidentului şi au primit mulţumiri din partea poliţiei.

Dan Ion Bogan şi Ioan Valentin Şeran sunt cei doi arădeni care au dat dovadă de spirit civic şi au urmărit TIR-ul pe care îl conducea cetăţeanul bulgar, care a curmat viaţa unei fete de 23 de ani, din Sâmbăteni. Valentin Şeran este cel care a văzut impactul şi a alergat primul spre fată să vadă dacă mai trăieşte. „Am sunat la poliţie şi la salvare şi l-am oprit pe Dan să urmărească TIR-ul”, a spus Valentin. Cei doi spun că au reacţionat din instinct. „Nicio clipă nu m-am gândit să nu mă duc după TIR”, a spus Dan. Cei doi arădeni au primit câte o scrisoare de mulţumire din partea reprezentanţilor poliţiei pentru ajutorul dat.

Viaţă plină de încercări

Tânăra de 23 de ani care şi-a pierdut viaţa pe 25 mai, pe trecerea de pietoni, a avut o viaţă plină de încercări. Tânăra mai are trei fraţi mai mari. În urmă cu şase ani, asupra familiei s-a abătut prima nenorocire, atunci când mama tinerei şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de tren. „Ştiu că mama ei a murit tot aşa, în accident, a fost lovită de un tren şi a murit pe loc. Tatăl său a fost grav bolnav, iar ea a fost cea care a rămas acasă şi a avut grijă de el doi ani de zile. A stat la pat doi ani, iar ea l-a vegheat zi de zi. A murit şi el în urmă cu ceva vreme”, a spus una dintre prietenele apropiate ale tinerei, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.
Aceasta a mai spus că anul trecut, tinerei a început să îi meargă mai bine. Fata a cunoscut un tânăr, iar în vara anului trecut, cei doi s-au căsătorit. Fericirea lor a fost, însă, de scurtă durată. „De curând s-a căsătorit şi îi mergea bine. Era fericită”, a mai spus prietena fetei.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite